Create Your Own Style Workshop Gebitsslijtage met composiet

hosted by 3M Oral Care

Apollo Hotel - Vinkeveen

Start: Saturday, 30 Jan 2021 09:00

End: Saturday, 30 Jan 2021 18:00

 • Gebitsslijtage met composiet

  Iedere tandarts komt patiënten tegen met verlies van tandweefsel als gevolg van gebitsslijtage. De vraag bij velen is echter hoe deze complexe situatie tot een functioneel en esthetisch resultaat te brengen. Dankzij recente literatuur leren we steeds meer over de verschillende behandelopties van gebitsslijtage.  

  Tijdens deze hands-on workshop worden door drs. Bart Beekmans en drs. Marta Ilik de directe behandelopties met composiet toegepast, waaronder de stempeltechniek en het anatomisch restaureren van door slijtage aangedane elementen, dit zowel anterieur als posterieur.  

  Op deze manier leert u welke oplossingen in te zetten voor verschillende situaties, onafhankelijk van de complexiteit. 

  Leerdoelen 

  • Praktische vaardigheden voor diagnostisering, planning, isolatie en behandelen van gebitsslijtage.  
  • Het toepassen van maltechnieken bij het herstellen van gebitsslijtage met direct composiet.  
  • Het toepassen van directe (composiet)technieken voor functioneel en esthetisch herstel van gebitsslijtage. 

  Onze directe cursussen Smart Esthetics en Slijtage worden aaneenvolgend gegeven op dezelfde locatie. Indien u beide workshops boekt, ontvangt u een korting van € 40 voor de tweede workshopdag. Let op! Bij registratie van de eerste dag “CYOS - Smart Esthetics” krijgt u een kortingscode toegezonden bij de bevestiging. Deze kunt u dan gebruiken bij registratie van de workshop “CYOS – Gebitsslijtage”. Ga dus eerst naar Smart Esthetics. 

  Indien u wenst, kunt u op eigen kosten, gebruik maken van de hotelfaciliteiten van de locatie. Geef bij de locatie aan dat u voor de cursus van 3M komt en maak gebruik van het scherpe tarief.  
   

  Voorwaarden: 

  De workshop start om 09.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. De kosten van de workshop bedragen € 495,-, exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.  

  In de prijs zit inbegrepen: 

  • Volledige cursusdag (09.00 tot 18.00 uur)  
  • Een volledige verzorgde lunch en borrel 
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-) 
  • 6 KRT-punten 
  • Toegang tot exclusieve online community waar u in contact kunt blijven met de sprekers en toegang heeft tot extra informatie 

   
  Vragen of opmerkingen met betrekking tot de workshops? Neem contact op via
  infodental.nl@mmm.com

  De organisatie van de ‘Create Your Own Style’ workshops is volledig in handen van 3M Oral Care. 

  • Alle informatie over de inhoud, sprekers en locaties kunt u vinden op 3m.nl/Create (CYOS Direct) en 3M.nl/CreateIndirect (CYOS Indirect).  
  • Bij betaling via een factuur dient uiterlijk twee weken voor het plaatsvinden van het evenement het inschrijfbedrag te zijn bijgeschreven op het rekeningnummer dat op de factuur vermeld staat. 
  • Na een succesvolle betaling ontvangt u één week voor het plaatsvinden van het evenement een laatste bevestigingse-mail met meer praktische informatie over de locatie en het programma. 

  Alle cursussen zijn door 3M Oral Care aangemeld bij het KRT. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. 3M Oral Care geeft uw gegevens na deelname door aan het KRT om de punten op uw account bij te schrijven. 

  3M behoudt zich het recht om volgende kosten in rekening te brengen bij annulering: 

  • Bij annulering binnen 14 dagen voor de afgesproken trainingsdatum worden de volledige kosten van de training in rekening gebracht. 
  • Bij annulering tussen de 14 en 28 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt de helft van de trainingskosten in rekening gebracht; 
  • Bij annulering tussen de 28 en 45 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt een kwart van de trainingskosten in rekening gebracht. 

  Indien een minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, kan de workshop door de organisatie worden geannuleerd. Bij niet doorgaan krijgt de deelnemer vier weken voor de workshop bericht per e-mail. 

 • Order Your Ticket

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  incl. wettelijke BTW
 • Anfahrt

  Adres locatie

  Apollo Hotel - Vinkeveen Groenlandsekade 1 3645 BA Vinkeveen Nederland
  Rolstoel vriendelijk: Onbekend
Imprint