Create Your Own Style Workshop Success Simplified - Indirect restaureren

hosted by 3M Oral Care

Auberge du Bonheur – Tilburg

Start: Friday, 30 Oct 2020 09:00

End: Saturday, 31 Oct 2020 18:00

 • Success Simplified - Indirect restaureren

  In de tandheelkundige praktijk blijkt het uitdagend een gefundeerde keuze te maken tussen directe en indirecte restauraties. Indirect restauratieve procedures – met name indien er partieel wordt omslepen – worden vaak als complex gezien. Het omvat uitdagende klinische stappen en beslismomenten, en bovendien is ook enige kennis van zaken over de laboratoriumfase van belang.  

  Door tijdsdruk, financiële afwegingen of uit gewoonte worden directe (composiet)restauraties vaak als eerste behandelkeus gezien. Het is de vraag of dat ook voor de patiënt en uzelf voor iedere indicatie de beste keus is.  

  Drs. Wiebe Derksen en drs. Alwin van Daelen belichten tijdens deze 2-daagse workshop op een praktische manier het grensvlak tussen direct en indirect. Zij bieden u, naast de theoretische onderbouwing, klinische handvatten en hands-on training voor het toepassen van indirecte restauraties en laten u zien dat minimaal invasief werken ook bij indirect werken de norm kan zijn. 

  U past in een ontspannen sfeer alle stappen voor een partiële kroon toe: prepareren, afdrukken (en/of scannen), tijdelijke restauratie en (adhesieve) cementatie.  Daarnaast worden facings, de plastische opbouw (met- of zonder glasvezelstift) en een implantaatafdruk geoefend in de workshop. 
   

  Leerdoelen 

  • De juiste keuzes kunnen maken tussen directe en indirecte indicaties 
  • Praktische vaardigheden voor prepareren, afdrukken, tijdelijke voorzieningen en cementeren 
  • Overtuigen van de patiënt met behulp van een onderbouwd behandelplan 
  • Kennis en inzicht om voorspelbaar, minimaal invasief en esthetisch te werken met indirecte technieken 

  Onze indirecte 2-daagse cursus wordt gegeven op dezelfde locatie. Indien u wenst, kunt u op eigen kosten, gebruik maken van de hotelfaciliteiten van de locatie. Geef bij de locatie aan dat u voor de cursus van 3M komt en maak gebruik van het scherpe tarief. 
   

  Voorwaarden: 

  De workshop bestaat uit een 2-daagse cursus, start om 09.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. De kosten van de workshop bedragen € 950,-, exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.  

  In de prijs zit inbegrepen: 

  • 2 cursus dagen (09.00 tot 18.00 uur)  
  • Een volledige verzorgde lunch en diner op dag 1 en een volledig verzorgde lunch en borrel op dag 2 
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-) 
  • 6 KRT-punten 
  • Toegang tot exclusieve online community waar u in contact kunt blijven met de sprekers en toegang heeft tot extra informatie 

   
  Vragen of opmerkingen met betrekking tot de workshops? Neem contact op via
  infodental.nl@mmm.com

  De organisatie van de ‘Create Your Own Style’ workshops is volledig in handen van 3M Oral Care. 

  • Alle informatie over de inhoud, sprekers en locaties kunt u vinden op 3m.nl/Create (CYOS Direct) en 3M.nl/CreateIndirect (CYOS Indirect).  
  • Bij betaling via een factuur dient uiterlijk twee weken voor het plaatsvinden van het evenement het inschrijfbedrag te zijn bijgeschreven op het rekeningnummer dat op de factuur vermeld staat. 
  • Na een succesvolle betaling ontvangt u één week voor het plaatsvinden van het evenement een laatste bevestigingse-mail met meer praktische informatie over de locatie en het programma. 

  Alle cursussen zijn door 3M Oral Care aangemeld bij het KRT. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. 3M Oral Care geeft uw gegevens na deelname door aan het KRT om de punten op uw account bij te schrijven. 

  3M behoudt zich het recht om volgende kosten in rekening te brengen bij annulering: 

  • Bij annulering binnen 14 dagen voor de afgesproken trainingsdatum worden de volledige kosten van de training in rekening gebracht. 
  • Bij annulering tussen de 14 en 28 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt de helft van de trainingskosten in rekening gebracht; 
  • Bij annulering tussen de 28 en 45 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt een kwart van de trainingskosten in rekening gebracht. 

  Indien een minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, kan de workshop door de organisatie worden geannuleerd. Bij niet doorgaan krijgt de deelnemer vier weken voor de workshop bericht per e-mail. 

 • Order Your Ticket

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  incl. wettelijke BTW
 • Anfahrt

  Adres locatie

  Auberge du Bonheur – Tilburg Bredaseweg 441 5036 NA Tilburg Nederland
  Rolstoel vriendelijk: Onbekend
Imprint