Create Your Own Style Workshop Multilayering Techniek Anterior

hosted by 3M Oral Care

3M Nederland - Delft

Start: Friday, 27 Nov 2020 09:00

End: Friday, 27 Nov 2020 18:00

 • Multilayering Techniek Anterior

  Een natuurlijke glimlach is het mooiste wat u uw patiënt kunt geven. Drs. Bart Beekmans en drs. Marta Ilik begeleiden u stap voor stap bij uw front composietrestauratie van behandelplanning, naar mock-up, laag voor laag opbouwen en afwerken en polijsten. Al jarenlang onze meest populaire workshop! 
   
  Layeringtechnieken en kleurbepaling bij composietrestauraties worden vaak als complex ervaren. Door behandelmethoden en speciale layeringrecepten voor composiet zelf toe te passen tijdens de workshop wordt esthetisch werken met composiet bereikbaar voor uw dagelijkse en meer complexe casussen. Centraal onderdeel is hoe het driedimensionale uiterlijk van een natuurlijk frontelement kan worden nagebootst. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij het hanteren van de juiste laagdiktes, voorspelbaar kleur bepalen en het nabootsen van de natuurlijke anatomie van het element. U krijgt talrijke praktische tips die u de volgende dag eenvoudig en voorspelbaar kunt toepassen om het gewenste esthetische resultaat te behalen. 

  Leerdoelen 

  • Laag voor laag opbouwen van een multi-layering directe composietveneer 
  • Behandelplanning door middel van Smile Design en het vervaardigen van een mock-up 
  • Kennis en praktische vaardigheden voor het aanbrengen van secundaire en tertiaire structuur 
  • Op hoogglans leren afwerken en polijsten voor een duurzaam en natuurlijk eindresultaat 

   

  Voorwaarden: 

  De workshop start om 09.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. De kosten van de workshop bedragen € 495,-, exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.  

  In de prijs zit inbegrepen: 

  • Volledige cursusdag (09.00 tot 18.00 uur)  
  • Een volledige verzorgde lunch en borrel 
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-) 
  • 6 KRT-punten 
  • Toegang tot exclusieve online community waar u in contact kunt blijven met de sprekers en toegang heeft tot extra informatie 

   
  Vragen of opmerkingen met betrekking tot de workshops? Neem contact op via infodental.nl@mmm.com

  De organisatie van de ‘Create Your Own Style’ workshops is volledig in handen van 3M Oral Care. 

  Alle informatie over de inhoud, sprekers en locaties kunt u vinden op 3m.nl/Create (CYOS Direct) en 3M.nl/CreateIndirect (CYOS Indirect).  

  Bij betaling via een factuur dient uiterlijk twee weken voor het plaatsvinden van het evenement het inschrijfbedrag te zijn bijgeschreven op het rekeningnummer dat op de factuur vermeld staat. 

  Na een succesvolle betaling ontvangt u één week voor het plaatsvinden van het evenement een laatste bevestigingse-mail met meer praktische informatie over de locatie en het programma. 

  Alle cursussen zijn door 3M Oral Care aangemeld bij het KRT. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. 3M Oral Care geeft uw gegevens na deelname door aan het KRT om de punten op uw account bij te schrijven. 

  3M behoudt zich het recht om volgende kosten in rekening te brengen bij annulering: 

  • Bij annulering binnen 14 dagen voor de afgesproken trainingsdatum worden de volledige kosten van de training in rekening gebracht. 
  • Bij annulering tussen de 14 en 28 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt de helft van de trainingskosten in rekening gebracht; 
  • Bij annulering tussen de 28 en 45 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt een kwart van de trainingskosten in rekening gebracht. 

  Indien een minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, kan de workshop door de organisatie worden geannuleerd. Bij niet doorgaan krijgt de deelnemer vier weken voor de workshop bericht per e-mail. 

 • Order Your Ticket

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  incl. wettelijke BTW
 • Direction

  Adres locatie

  3M Nederland - Delft Molengraaffsingel 29 2629 JD Delft Nederland
  Rolstoel vriendelijk: Onbekend
Imprint