Ce să fac în casă? - webinar despre dezvoltare personală cu Marian Goia

hosted by ClujHub

Start: Wednesday, 15 Apr 2020 18:00

End: Wednesday, 15 Apr 2020 19:00

 • About this event

  Salut!

   

  De câte ori ți-ai verificat azi telefonul? Sau te-ai dus să mai deschizi încă o dată frigiderul, da-de da-de? Și când te-ai uitat pe geam iar era noapte, te simțeai obosit, n-ai făcut mare lucru, dar a zburat ziua. Te-ai oprit să te gândești, nostalgic, la zilele în care stăteai în trafic, sau te înghesuiai în 25-ul să mergi la birou.

   

  M-am lovit și eu de problema asta, mai demult (acu’ vreun an). Da, știu, nu era obligatoriu, dar eu tot stăteam în casă toată ziua fără motiv. Într-o zi, m-am gandit că e cazul să schimb asta, că mă plictisesc și prea zboară zilele, parcă, prea fără sens. Atunci, a început un experiment, care, un an mai târziu, mi-a adus absurd de multe beneficii. Pe scurt, am ajuns să nu mă mai plictisesc, în cel mai productiv mod posibil. Și sigur eram mai leneș decât tine.

   

  Vreau să-ți arăt și ție cum am învățat să mă dezvolt, în timpul liber, mai mult decât în timp ce lucrez. Că sigur ai și tu cam mult timp liber zilele astea.

   

  La ce întrebări îți va răspunde la acest webinar?

  1. Cum să găsești cursuri online BUNE, pentru orice

  2. Cum să te ții de ele (productivity hacks)

  3. De ce e bine să nu faci absolut nimic

  4. Ce am învățat eu din cărți

  5. Cum poate fi asta o oportunitate - Story time

   

  Agenda webinarului:

  18:00 - logarea participanților

  18:05 - prezentarea speakerului 

  18:45 - Q&A

   

  Despre Marian Goia:

  Marian este programator și fotograf freelance. El alternează de aproape 10 ani între “mâine plec în lume cu ghiozdanul în spate” și “vreau să stau pe loc 6 luni să învăț o chestie nouă”. Are o pasiune pentru autodezvoltare și îți dorește să împartă cunoștințele strânse cu cât mai multă lume. 

   

  Cum participi?

  Rezervă-ți gratuit locul pe Xing iar noi îți vom trimite prin email detalii despre cum să te conectezi la webinar.

   

  Despre ClujHub:

  Cel mai mare spațiu de coworking situat în afara capitalei, organizator și centru de evenimente. 

  Acomodăm un spectru larg de meetups, conferințe și hackathoane și susținem cu mândrie evenimentele care aduc valoare comunității din care facem parte. Organizăm cu regularitate de peste 2 ani CreativeMornings și Fuckup Nights și de peste 9 ani TEDxCluj.  În contextul plin de provocări în care ne aflăm, suntem în continuare alături de aceste comunități și plănuim să le ajutăm cât mai mult în adaptarea acestor noi condiții de lucru. 

 • Order tickets

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

Share

Or share this link:
Official #hashtag for this event
#webinar

Export

Information

 • Directions

 • More events

powered by XING Events

Event organiser: ClujHub
More participants thanks to online event management solutions from XING Events.

Imprint