Gestionarea stresului și a Burnout-ului cu Cristina Chis

hosted by ClujHub

ClujHub

Start: Friday, 06 Mar 2020 17:00

End: Friday, 06 Mar 2020 19:00

 • About this event

  Ca și antreprenori, leaderi și profesioniști, suntem tot mai des afectați de stres, oboseală, overachievement. Suntem prinși într-o cursă de hamster din care nu mai știm cum să ieșim și care ne afectează atât viețile profesionale cât și cele personale.

   Dacă am înțelege mai bine de ce ajungem în situațiile acestea? Care sunt cauzele pentru fiecare dintre noi? Cum a afectat cultura și societatea obiceiurile noastre ?

  Și mai ales, ce e de făcut? Ce fel de rutine avem nevoie să adoptăm pentru a putea face față, ba chiar mai mult, pentru a reuși ceea ce ne propunem și a avea o viață împlinită?

   

  Vă propun să explorăm împreună obiceiurile noastre, cum ne organizăm, ce comportamente avem în viața de zi cu zi, să vedem ce ajuta și ce nu ajută.

   

  Eu sunt Cristina, Clujeancă, fac training de 15 ani și sunt pasionată de natura umană, de comportamente, neuroștiințe și dezvoltare personală. Trăiesc în Paris de 9 ani unde lucrez cu cele mai mari firme pe traininguri comportamentale, de leadership și de vânzări. Cred cu tărie în capacitatea noastră de a deveni mai buni în fiecare zi și îmi doresc să contribui la a aduce un zâmbet pe buzele fiecărui om de când se trezește de dimineață, la servici, dar și în viața personală. 

 • Order tickets

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  * incl. legal VAT

Share

Or share this link:

Export

Information

 • Directions

  Event venue address

  ClujHub ferdinand 22-26 CLUJ NAPOCA 400119 Romania
 • More events

powered by XING Events

Event organiser: ClujHub
More participants thanks to online event management solutions from XING Events.

Imprint