Create Your Own Style Workshop Smart Esthetics in het front

hosted by 3M Oral Care

Apollo Hotel Vinkeveen

Start: Friday, 17 Dec 2021 09:00

End: Friday, 17 Dec 2021 18:00

 • Smart Esthetics in het front

  Voldoe aan de wens van de patiënt, zonder voor iedere restauratie een heel dozijn aan kleuren, lagen en technieken uit de kast te moeten halen. Leer hoe u op een efficiënte manier esthetische eindresultaten behaalt, niet alleen bij de high-end restauraties, maar juist bij uw dagelijkse behandelingen. Een must voor iedere tandarts!

  Docenten
  Drs. Bart Beekmans en drs. Marta Ilik

  Kosten
  De kosten van de workshop bedragen € 495,- per deelnemer exclusief 21% btw, onder voorbehoud van prijswijzigingen. Het deelnamebedrag is inclusief:

  • Volledige cursusdag (09.00 tot 18.00 uur) 
  • Een volledige verzorgde lunch en borrel
  • 6 KRT-punten (geef hiervoor uw BIG-nummer door bij registratie)
  • Toegang tot exclusieve online community met de sprekers en extra informatie


  Contact en meer informatie
  De organisatie van de ‘Create Your Own Style’ workshops is volledig in handen van 3M Oral Care. Vragen over de workshops? Neem contact op via infodental.nl@mmm.com. Meer informatie over sprekers en inhoud vindt u ook op 3m.nl/Create (CYOS Direct) en 3M.nl/CreateIndirect (CYOS Indirect). 

  Voorwaarden
  Inschrijvingen en betalingen lopen via het platform Xing (onderdeel van New Work SE), in opdracht van 3M. U kunt betalen met creditcard, PayPal, Ideal of op factuur. Bij betaling via een factuur dient het inschrijfbedrag uiterlijktwee wekenvoor de workshop te zijn bijgeschreven op het rekeningnummer dat op de factuur staat.

  Na een succesvolle inschrijving en betaling ontvangt u uiterlijk één week voor de workshopdatum nog een laatste bevestigingse-mail met meer praktische informatie.

  3M behoudt zich het recht om volgende kosten in rekening te brengen bij annulering:

  • Bij annulering binnen 14 dagen voor de afgesproken trainingsdatum worden de volledige kostenvan de training in rekening gebracht
  • Bij annulering tussen de 14 en 28 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt de helft van de trainingskosten in rekening gebracht;
  • Bij annulering tussen de 28 en 45 dagen voor de afgesproken trainingsdatum wordt een kwart van de trainingskosten in rekening gebracht.

  Indien een minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, kan een workshop door de organisatie worden geannuleerd. In dat geval krijgt u vier weken voor de workshop bericht per e-mail.

   

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  incl. wettelijke BTW
 • Direction

  Adres locatie

  Apollo Hotel Vinkeveen Groenlandsekade 1 3645 BA Vinkeveen Nederland
  Rolstoel vriendelijk: Onbekend
powered by XING Events

Event organiser: 3M Oral Care
More participants thanks to online event management solutions from XING Events.

Imprint