• Pitch Training Program 2021

  Vols que el teu projecte enganxi a clients o inversors?

  No t'ho pensis: apunta’t ja al Pitch Training Program


  Davant l'èxit de la primer edició, torna el Pitch Training Program, el programa de Biocat que ajuda els emprenedors a millorar el seu pitch i la seva performance davant de possibles clients i d’inversors.

  Dos reconeguts experts amb sòlida experiència en el sector salut donaran assessorament/coaching a cada projecte/startup, de manera personalitzada. I com a novetat d'enguany, els participants tindran l'oportunitat de posar en pràctica el seu pitch en directe davant un panell d'experts.

   

  A qui s’adreça

  El Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessiten millorar la seva presentació davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

   

  Com s'organitza

  El programa consta de:

  • 2 sessions formatives presencials personalitzades per a cada projecte/startup, de 2h i 1h respectivament, en dues setmanes diferents, per poder incorporar el feedback dels mentors entre cada sessió. 
  • 1 sessió conjunta en format virtual on els alumnes posaran en pràctica el seu pitch davant un panell de 3 experts (entre els quals hi haurà un inversor). 

  Durant tot el curs els participants rebran feedback conjunt sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance.

   

  Els mentors

  Els mentors són Lluis Ruiz Ávila (CEO d’Aquilón Cyl i Leukos Biotech, Business Advicer a Biointaxis i Mentor a la xarxa Mentor & Coaching Network d’EIT Health) i Diana Sansó (Senior Manager d’IN4IMPACT). Els participants rebran feedback sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance. També disposaran de documentació amb les claus per fer un bon pitch.

   

  Tarifa i procés de registre

  El preu del programa és de 200 euros per projecte/startup, incloent-hi les 2 sessions presencials i la sessió pràctica virtual, que es duran a terme entre setembre i desembre de 2021.

  Els investigadors/emprenedors interessats en participar-hi han de seleccionar dia i hora per a les sessions. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Les inscripcions estaran obertes fins que s'acabin les places.

 • Política de cancel·lació

  Per cancel·lar la teva assistència a les sessions, envia un correu electrònic a: aalbacete@biocat.cat.

  Si la cancel·lació es rep amb 30 dies naturals abans de la data de la sessió, Biocat retorna el 100% de l'import de la inscripció (excepte comissió Xing). Fins a 15 dies naturals abans de l'esdeveniment, Biocat retorna el 50% de l'import de la inscripció (excepte comissió Xing). Dintre dels 15 dies naturals abans de l'esdeveniment, Biocat no retorna l'import de les cancel·lacions de registre. 

  La plataforma d'inscripcions Xing aplica unes comissions de cancel·lació de registre que no assumirà Biocat. Únicament si l’esdeveniment fos cancel·lat per part de Biocat, els registres serien cancel·lats i els imports retornats íntegrament al client.  

 • Entrades

  Este evento se ha terminado. No es posible comprar entradas.Ese evento utilizó XING Events para la inscripción de participantes y la venta de entradas online. Realice su propio evento de forma eficaz y profesional asimismo.
  ¡Pruébelo ahora!

  * IVA legal incl.
 • Altres esdeveniments

  Título del evento Ubicación del evento Fecha Inscripción

Descripción breve del evento

Programa de training per ajudar els emprenedors a definir el seu pitch i la seva performance virtual.

Recomendar

O reenvíe este link:
#Hashtag oficial para este evento
#PitchTraining

Exportar

Información

 • Organitzadors

   

powered by XING Events

Este evento ha sido organizado por: Biocat i CataloniaBio & HealthTech
Más participantes con soluciones de gestión de eventos online de XING Events.

Información legal