Anulat - Cum sa ne linistim mintea cu Hedi Hoka

hosted by ClujHub

Start: Friday, 08 May 2020 18:00

End: Friday, 08 May 2020 19:00

 • About this event

  Să ne liniștim mintea, în condiții de stres, poate fi una din cele mai dificile lucruri. Totuși acest lucru este posibil pentru că este vorba mintea noastră, prin intermediul căreia experimentăm fiecare moment al vieții noastre.  Ne bazăm pe minte când vrem să fim productivi, creativi, concentrați, dar și când vrem disciplină sau angajament. Dar adevărul e că acordăm prea puțină atenție prezentului. Una din  cercetările efectuate a scos în evidență, că mintea noastră e pierdută în gânduri în circa 47% din timp. E ca și cum jumătate din viață ne petrecem pierduți în gânduri.Rătăcirea minții în trecut poate cauza stări deprimante, iar în viitor stări de îngrijorare. Cum să ne liniștim mintea? Cum să trăim în prezent? Trebuie să ne oprim gândurilor ca să nu mai gândim? Sau emoțiile să le reprimăm? Nu. Este de dorit să facem un pas înapoi, să ne obsevăm, să ne împrietenim cu gândurile fără să judecăm, păstrându-ne mintea atentă și relaxată. Mintea poate fi cel mai bun prieten al nostru. Tot ce trebuie să facem este să-l dirijăm noi. Și nu invers.

   

  Hedi Hoka este  psiholog doctor și autoarea bestseller. Hedi consideră că împlinirea de sine este temelia sănătății mintale și a bunăstării generale.  Iubirea de sine înseamnă acceptarea propriei persoane, o provocare mare pentru mulți dintre noi. Însă prin exercițiu conștient,  putem să ajungem la să fim bine cu noi înșine. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA și este profesor certificat de Mindful International Academy. Hedi este, de asemenea, fondatoarea asociației European Academy for Mindfulness din Europa.

   

 • Order tickets

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  * incl. legal VAT

Share

Or share this link:
Official #hashtag for this event
#webinar

Export

Information

 • Directions

 • More events

powered by XING Events

Event organiser: ClujHub
More participants thanks to online event management solutions from XING Events.

Imprint