• Pitch Training

  E-Pitch Training Program

  Format: Online

  Data: Setembre 2020 - Gener 2021

  Biocat i CataloniaBioHT llancen el E-Pitch Training Program, una iniciativa per ajudar els emprenedors a millorar el seu pitch i la seva performance virtual davant de possibles clients i inversors. 

  Què fa que un projecte o empresa atregui un client o un inversor? 

  Quins són els missatges que capturaran la seva atenció? 

  Com convertir una idea en una història i millorar la seva proposta de valor? 

   

  A qui s’adreça?

  E-Pitch Training Program s’adreça a emprenedors i equips que vulguin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut. El programa t’ajudarà a conèixer quins són els punts forts en la comunicació del teu projecte i els punts crítics per fer un salt qualitatiu en la transmissió del teu missatge, tant des del punt de vista del contingut (business model) com de la forma (performance). 

  Aquest no és un mètode ordinari i generalista per fer presentacions, ni és una classe per ordenar les teves diapositives. És un programa que t'ajudarà a aconseguir els teus objectius empresarials i, sobretot, a augmentar la valoració de la teva empresa

   

  Sessions i mentors 

  El programa es divideix en 2 sessions formatives online,  la primera de 120 minuts i la segona de 60 minuts  per a cada projecte/startup, en setmanes diferents per poder incorporar el feedback dels mentors entre cada sessió.  Els mentors són Lluis Ruiz Ávila (CEO d’Aquilón Cyl i Leukos Biotech, Business Advicer a Biointaxis i Mentor a la xarxa Mentor & Coaching Network d’EIT Health) i Diana Sansó (Senior Manager d’AisGroup).

  Els participants rebran feedback sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance davant d’una pantalla. També disposaran de documentació amb les claus per fer un speech virtual.

  Les sessions són personalitzades i hi pot participar més d'una persona de cada empresa/projecte.

  Tarifa i procés de registre

  El preu del programa és de 150 euros per projecte/startup, incloent-hi les 2 sessions online,  que es duran a terme entre setembre del 2020 i gener del 2021.

  Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. 

 • Agenda

  L'activitat constarà de dues sessions: la primera d dues hores i a segona d'una hora que es realitzaran en dues setmanes diferents i es duran a terme en una franja horària que pot anar de 9.30 h a 19.30 h.

   

  Grup d'empreses 1:

  22/09/20

  06/10/20

  Grup d'empreses 2:

  16/10/20

  03/11/20

  Grup d'empreses 3:

  13/11/20

  04/012/20

  Grup d'empreses 4:

  09/12/20

  18/12/20

  Grup d'empreses 5:

  19/01/21

  26/01/21

 • Política de cancel·lació

  Per cancel·lar la teva assistència a les sessions, envia un correu electrònic a: lrogel@biocat.cat.

  Si la cancel·lació es rep amb 30 dies naturals abans de la data de la sessió, Biocat retorna el 100% de l'import de la inscripció (excepte comissió Xing). Fins a 15 dies naturals abans de l'esdeveniment, Biocat retorna el 50% de l'import de la inscripció (excepte comissió Xing). Dintre dels 15 dies naturals abans de l'esdeveniment, Biocat no retorna l'import de les cancel·lacions de registre. 

  La plataforma d'inscripcions Xing aplica unes comissions de cancel·lació de registre que no assumirà Biocat. Únicament si l’esdeveniment fos cancel·lat per part de Biocat, els registres serien cancel·lats i els imports retornats íntegrament al client.  

 • Entrades

  Este evento se ha terminado. No es posible comprar entradas.Ese evento utilizó XING Events para la inscripción de participantes y la venta de entradas online. Realice su propio evento de forma eficaz y profesional asimismo.
  ¡Pruébelo ahora!

  * IVA legal incl.
 • Altres esdeveniments

  Título del evento Ubicación del evento Fecha Inscripción

Descripción breve del evento

Programa de training per ajudar els emprenedors a definir el seu pitch i la seva performance virtual.

Recomendar

O reenvíe este link:

Exportar

Información

 • Organitzadors

powered by XING Events

Este evento ha sido organizado por: Biocat i CataloniaBio & HealthTech
Más participantes con soluciones de gestión de eventos online de XING Events.

Información legal